Søg vare:
 
God råd / Gode råd om vildefugle i haven
 
Onyx serien er en af de mest populære
 
 
Vi har også en serie af Gigant Automater,
som indeholder nogen af de største
automater på markedet.

Gode råd om vildefugle i haven

For at få det bedste ud af at fodre fuglene i haven, har vi et par gode råd, som  vi gerne vil dele med dig. Det er altid en god ide at placere dit foderbræt eller foderautomat tæt på et af de vinduer, hvor du opholder dig mest, så du kan opservere fuglene, det er altid hyggeligt. Det er ikke nok, bare at hælde  noget brød og korn ud på terrassen eller fuglebrædtet og så glemme alt om det. Der er altid mulighed for at maden bliver fordærvet eller tilsølet. Især i milde vintre, vokser bakterier og svampe hurtigt. Specielt våde og overklattede madrester er et sandt eldorado for bakterier og svampe - Der er desuden store muligheder for at fuglene kan sprede sygdomme til hinanden ved foderstederne. Man skal også huske på at både mus og rotter finder føde ved jorden, og det er vel ikke altid dem man ønsker at fodre på.

  1. Hellere fodre lidt men ofte, se også under punkt 3.
  2. Gør tit foderpladserne rene. Læg evt. maden på et underlag.
  3. Kom korn i foderautomater til de mindre fugle. Foderautomater holder kornet tørt og rent - foderautomater skal også rengøres engang imellem. Vi anbefaler at man minimun rengør foderautomater en gang hver 14 dag.
  4. Foderpladsen eller automaten skal gerne være tæt på buske eller krat, hvor fuglene kan søge ly for vind og vejr samt undgå sultne katte og rovfugle.
  5. Når du er begyndt at fodre, bør du forsætte med at fodre fuglene gennem hele vinteren - hvis du stopper nogle dage - så er skaden ikke så stor, for fuglene kan normalt selv finde deres føde - det kan dog blive katastrofalt for småfuglene, hvis du stopper en dag hvor det er snestorm eller lignene vejr. Hvis du tager på ferie i løbet af vinteren, så få naboen eller andre til at fylde dine automater.
  6. Undgå at din foderplads bliver placeret et alt for åbent sted i forhold til vinden, fuglene bryder sig generelt ikke om at være steder det trækker meget.
  7. Hvis du har problemer med fugle der flyver ind i dine vinduer, er det en god idé at sætte nogen klistermærker op på vinduerne. I vores webshop finder du et udvalg af Window Alert, som for os mennesker er stort set usynlige, men meget tydelige for fuglene.
 
Med Garden Pole systemet er
det let at få sat din foderautomat
op netop der hvor du får mest
glæde ud af den.
 
 
Der fås også en fod til Garden
Pole, så den også kan stå på fast
belækning
Matic Skibby-HC | CVR: 1516 8757 | Manderupvej 12, 4050 Skibby - Danmark | Tlf.: 4752 7060