Søg vare:
 
 
Onyx serien i de tre varianter.
 
 
 
Onyx automaterne kan åbnes i bunden ved et simpelt klik.
 
 
Gigant automaterne er markedes største.

Historien om Droll Yankees®

Historien om Droll Yankees® fuglefoderautomater.

Vennerne Peter Kilham og Alan Bemis startede Droll Yankees® Rhode Island, USA som et smedeselskab i 1960. Peter var ingeniør, kunstner og opfinder, men også en ivrig naturelsker. I 1969 var har professor på Rhode Island School of Design (RISD), og en dag der var blevet arbejdet med plastrør var der nogle rester til overs. En søndag da Peter iagttog fuglene i sin have, fik han den idé at bruge dette rør til at sakbe en helt ny type fuglefoderautomat.Efter kort tid i sit værksted havde han designet en prototype af plast og pap. Han fyldte røret med korn og hængte det op i et træ. I løbet af et øjeblik efter var der fyldt med fugle og Peter var klar over at hans idé var brugbar. Denne prototype blev forløberen for Droll Yankees A-6F, produceret i 1969, som den første rørformede fuglefoderautomat i verden. Den rørformede fuglefoderautomat er stadig en at verdens mest sælgende.


Der er over 50 forskellige fuglefoderautomater at vælge imellem, og Drool Yankees® fuglefoderautomater meget lette at fylde og rengøre. Generationer af fugleelskere har værdsat deres kvalitet og funktionele enkelhed. Det er sjældent i dag at finde et firma som Droll Yankees®, der i den grad har formået at fastholde en meget høj kvalitet i deres produkter, og som har livslang garanti på deres produkter. Mange Droll Yankees® kunder har brugt deres foderautomater i over 30 år!

Ved at satse på den høje kvalitet, som Peter Kilham gjorde for mere end fire årtier siden, fortsætter Droll Yankees® med at videreudvikle måden at fodre fugle på, som er til gavn både fuglene og kunderne. Med et Droll Yankees® produkt, kan der spares penge. I stedet for at købe et utal af dårlige foderautomater af ringe kvalitet, som alligevel ender på lossepladsen, så køb en Droll Yankees® foderautomat som man kan have glæde af i mange, mange år. Et godt miljø er det ikke det, vi ønsker, også for fuglene?

 
Serien Lifetime er verdens bedst sælgende.
 
 
Til Lifetime automaterne fås der en ekstra plast sidering.
 
 
Et tag fås også til Lifetime.
Matic Skibby-HC | CVR: 1516 8757 | Manderupvej 12, 4050 Skibby - Danmark | Tlf.: 4752 7060